Гаврилко, Юлія Олексадрівна2021-10-072021-10-072021Гаврилко, Ю. О. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба білого подового для оператору ринку ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юлія Олексадрівна Гаврилко ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 171 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35863otherхліб білий подовийорганолептичні показникифізико-хімічні показникисистема управління безпечністютехнологічна експертизакафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба білого подового для оператору ринку ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат»Other