Пасічний, Василь МиколайовичНаглюк, Дмитро МиколайовичЄленець, Юлія Анатоліївна2013-10-092013-10-092013Патент 82758 UA, МПК А23L 1/31 (2006.01) Продукт м'ясовмісний запечений / Пасічний В. М., Наглюк Д. М., Єленець Ю. А.; власник НУХТ. — № u 201300847 ; заявл. 24.01.2013 ; опубл. 12.08.2013, Бюл. № 15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10222В основу корисної моделі поставлено задачу розробки харчового продукту на м'ясній основі, який за органолептичними показниками і харчовою цінністю комплексу сировини, що застосовується для його виробництва, дозволив би поєднати м'ясну, рибну та рослинну сировину і отримати готовий продукт з високими показниками якості. Utility model is based on the task the development of food based on meat, which in organoleptic and nutritional value of the complex raw materials used to produce it, would combine meat, fish and plant material and get a finished product with high quality performance .otherфаршколагеновий наповнювачзапіканняbakingcollagen fillerstuffingкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПродукт м'ясовмісний запечений (Патент на корисну модель № 82758)Other