Інноваційна технологія виробництва спирту з крохмалевмісної сировини - Боярчук, Ярослав Андрійович (My University, 2016)
Дисертація присвячена удосконаленню технології виробництва спирту з крохмалевмісної сировини. The thesis is devoted to the improvement of alcohol technology production from raw materials.
Keywords: кислотостійкі ферментні препарати; фільтрат барди; сухі речовини; thin stillage; dry matter; acid enzymes