Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаМарченко, Вікторія Євгеніївна2020-06-172020-06-172018Бендерська, О. В. Використання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусів / О. В. Бендерська, В. Є. Марченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантіав і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 302.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31486В роботі наведено результати дослідження щодо можливості застосування плодів бузини звичайної звичайної в технологіях консервованих продуктів та харчових концентратів. З цієї метою отримано пюре із бузини звичайної, досліджено його якісні та фізико-хімічні показники.бузина звичайнаконсервуванняхарчовий порошоккафедра технології консервуванняВикористання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусівThesis