Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаБерезовська, Ірина ЗахарівнаФілоненко, Михайло ІгоровичБомко, Ірина Василівна2013-11-182013-11-182013Патент на винахід № 103399 UA, МПК А 23L 1/314, А 23L1/317 Варена ковбаса „Вікторія” / Крижова Ю. П., Березовська І. З., Філоненко М. І., Бомко І. В. ; патентовласник НУХТ. - № а 201200695 ; заявл. 23.01.2012 ; опубл.10.10.2013, Бюл. № 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11451Розроблено варену ковбасу, яка включає яловичину першого сорту, нітрит натрію, сіль кухонну, спеції, яка відрізняється тим, що як спеції містить тмин, паприку, гірчицю та додатково містить свинину напівжирну, сироватку молочну суху, воду та добавку „Вікторія”. Designed cooked sausage, which includes first-class beef, sodium nitrite, salt, spices, which is characterized in that both contain spices cumin, paprika, mustard, and further contains pork meat, milk, dry whey, water and additive "Victoria."otherдобавка „Вікторія”паприкаковбасасвининаяловичинаbeefaddition "Victoria"sausageporkкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВарена ковбаса "Вікторія" (Патент № 103399)Other