Шаповаленко, Олег ІвановичСупрун-Крестова, Олена Юріївна2012-12-172012-12-172005Шаповаленко, О. І. Зміна якості ліпідного комплексу екструдованих зернових сумішей у процесі їхнього зберігання / О. І. Шаповаленко, О. Ю. Супрун-Крестова // Хранение и переработка зерна. — 2005. — № 7 (73). — С. 60-61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4493Вивчено зміни якості ліпідного комплексу екструдованих зернових сумішей у процесі їхнього зберігання.uk-UKліпідилипидыlipidsзберіганняекструдовані зернові сумішіхранениеэкструдированные зерновые смесиstorageextruded grain mixesкафедра технології зберігання і переробки зернаЗміна якості ліпідного комплексу екструдованих зернових сумішей у процесі їхнього зберігання