Очищення стічних вод виноробних підприємств - Козаченко, Юлія Дмитрівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна (My University, 2020)
Встановлено доцільність використання анаеробно-аеробної технології очищення стічних вод виноробних підприємств, що дозволить не лише частково вирішити проблему забруднення гідросфери, а й забезпечити більш раціональне використання природних ресурсів та введення на підприємствах виноробної галузі маловідходних технологій.
Keywords: стічні води (виробництво напоїв); очищення стічних вод; кафедра екології та екоменеджменту