Інвестування підприємства через випуск акцій та облігацій - Баталова (Понежда), Олена Анатоліївна (My University, 2002)
Розглянуто питання інвестування підприємства шляхом випуску акцій та облігацій підприємств та визначені переваги залучення додаткових коштів через інструменти фондового ринку. The question of investment of the enterprise is considered by release of the actions and bonds of the enterprises and the adventages of attraction of additional means are determined by fools of the share market .
Keywords: акції; облігації; інвестування; actions; bonds; investing; кафедра економіки праці та менеджменту