Біодинамічні, органічні та натуральні вина їх ознаки та особливості - Чугайнов, Сергій Олександрович; Бартуш, Надія Володимирівна; Ковальчук, Світлана Степанівна (My University, 2021)
Світові тенденції виробництва біодинамічних, органічних вин базуються на контролі біохімічної чистоти виноградника, забороні застосування хімічних засобів, мінімізації механічного впливу під час виробництва, обв’язковій сертифікації.Проведений аналіз підтверджує світову тенденцію у виноробстві виробництво біодинамічних, органічних вин. Розширення асортименту винних карт закладів ресторанного господарства України відбувається в напрямку біодинамічних, органічних вин. The new tendencies in the production of biodynamic, organic wines are based on the control of the biochemical purity of the vineyard, the fencing of the cultivation of chemistry, minimization of the mechanical production of the certification during the wine production. Carrying out analyzes to confirm the tendency of wine production in biodynamic organic wines. The expansion of the assortment of wine cards pledges of the restaurant government of Ukraine will be included in the direct line of biological, organic wines.
Keywords: біодинамічні вина; органічні вина; заклади ресторанного господарства; натуральні вина; biodynamic wines; organic wines; mortgage the restaurant industry; natural wines; кафедра готельно-ресторанної справи