Чугайнов, Сергій ОлександровичБартуш, Надія ВолодимирівнаКовальчук, Світлана Степанівна2021-06-082021-06-082021Чугайнов, С. Біодинамічні, органічні та натуральні вина їх ознаки та особливості / С. Чугайнов, Н. Бартуш, С. Ковальчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 3. – С. 287.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34353Світові тенденції виробництва біодинамічних, органічних вин базуються на контролі біохімічної чистоти виноградника, забороні застосування хімічних засобів, мінімізації механічного впливу під час виробництва, обв’язковій сертифікації.Проведений аналіз підтверджує світову тенденцію у виноробстві виробництво біодинамічних, органічних вин. Розширення асортименту винних карт закладів ресторанного господарства України відбувається в напрямку біодинамічних, органічних вин. The new tendencies in the production of biodynamic, organic wines are based on the control of the biochemical purity of the vineyard, the fencing of the cultivation of chemistry, minimization of the mechanical production of the certification during the wine production. Carrying out analyzes to confirm the tendency of wine production in biodynamic organic wines. The expansion of the assortment of wine cards pledges of the restaurant government of Ukraine will be included in the direct line of biological, organic wines.біодинамічні винаорганічні виназаклади ресторанного господарстванатуральні винаbiodynamic winesorganic winesmortgage the restaurant industrynatural winesкафедра готельно-ресторанної справиБіодинамічні, органічні та натуральні вина їх ознаки та особливостіThesis