Лисий, Олександр ВіталійовичГрабовська, Олена Вячеславівна2014-06-132014-06-132014Лисий, О. В. Набухаючий крохмаль у харчоконцентратах : види та властивості / О. В. Лисий, О. В. Грабовська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки : технології, якість та безпека : тези міжнародної науково-практичної конференції. – К. : НУХТ, 2014. – С. 128-129.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15076uk-UKнабухаючий крохмальекструзіявологотермічна обробкареологічні властивостіswelling starchextrusionwetheat treatmentrheological propertiesкафедра технології цукру і підготовки водикафедра готельно-ресторанної справиНабухаючий крохмаль у харчоконцентратах : види та властивостіThesis