Контролінг як важлива складова інноваційного розвитку підприємства - Пєтухова, Ольга Михайлівна (My University, 2018)
Досліджено значення та організацію контролінгу в сфері управління інноваційною діяльністю підприємства. Розглянуто системний, процесний і ситуаційний підходи до управління інноваційним розвитком підприємства.
Keywords: контролінг; інноваційний розвиток підприємства; controlling; кафедра маркетингу