Фалендиш, Наталія ОлексіївнаІщенко, Тетяна ІванівнаГоловченко, Валерій Миколайович2013-12-242013-12-241994Фалендиш, Н. О. Перспективи використання сушених хлібопекарських дріжджів спиртових заводів в хлібопекарській промисловості / Н. О. Фалендиш, Т. І. Іщенко, В. М. Головченко // Хлебопродукты-94 : Первая национальная научно-практическая конференция, 14-16 сентября. – Одесса : ОГАПТ, 1994. – С. 102.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12468Експериментально доведено ефективність використання сушених хлібопекарських дріжджів штаму У-1330 Поповського експериментального заводу при виробництві хлібобулочних виробів. Experimentally demonstrated the effectiveness of using dried baker's yeast strain B-1330 Popovskiy pilot plant in the production of bakery products.uk-UKхлібопекарські сушені дріжджі спиртових заводівтрегалозаякістьраси дріжджівdried yeast baking distilleriesrace yeastqualityкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиПерспективи використання сушених хлібопекарських дріжджів спиртових заводів в хлібопекарській промисловостіThesis