Сучасні підходи до формування облікової політики на промисловому підприємстві - Голубєва, Тетяна Сергіївна; Колос, Ірина Василівна (My University, 2010)
У статті виявлені принципові відмінності облікової політики на зарубіжних та вітчизняних промислових підприємствах, запропоновані методичні підходи щодо формування облікової політики на вітчизняних промислових підприємствах. Basic differences of accounting policy in the domestic and foreign enterprises are revealed in the article. The methodological principles to forming of accounting policy at the national industrial enterprises has been developed.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; облікова політика; організація обліку; методичні засади обліку; accounting policies; accounting; methodological basis of accounting