Нові точні розвязки рівняння Ліувілля і Сінус-Гордона - Юрик, Іван Іванович (My University, 1998)
Застосовується узагальнений метод симетрійної редукції. Побудовані нові точні розвязки рівняння Ліувілля і Синус-Гордона.

Тhe generalized symmetry method is applied.the new solutions of Liouoille and Sine-Gordonequation are constructed.
Keywords: симерійна редукція; точні розвязки; symmetry reduction; exact solutions; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.