Олійник, Світлана ІванівнаКарпутіна, Маргарита ВіталіївнаРоманова, Зоряна Миколаївна2023-06-082023-06-082023Олійник, С. І. Системи оцінки, підтвердження відповідності та контролю якості на підприємствах алкогольного ринку / С. І. Олійник, М. В. Карпутіна, З. М. Романова // Наукові праці ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод»: «Біотехнології продовольчих продуктів: проблеми і перспективи». – 2023. – С. 114-120https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40750У статті проаналізовано необхідність впровадження системи управління якістю і безпечністю харчових продуктів та напоїв в тому числі є необхідним для передбачення дій, систематизації ідентифікації, оцінювання і контролювання потенційних небезпечних чинників (фізичних, біологічних, хімічних) під час усіх етапів виробництва продукції. The article analyzes the need to implement a quality and safety management system for food and beverages, including the need to predict actions, systematize identification, assessment and control of potential dangerous factors (physical, biological, chemical) during all stages of product production.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствалікеро-горілчане виробництвоliquor-vodka productionалкогольна галузьalcohol industryсистема НАССРHACCP systemуправління якістюquality managementбезпека продукціїproduct safetyнапоїdrinksСистеми оцінки, підтвердження відповідності та контролю якості на підприємствах алкогольного ринкуArticle