Системи оцінки, підтвердження відповідності та контролю якості на підприємствах алкогольного ринку - Олійник, Світлана Іванівна; Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Романова, Зоряна Миколаївна (My University, 2023)
У статті проаналізовано необхідність впровадження системи управління якістю і безпечністю харчових продуктів та напоїв в тому числі є необхідним для передбачення дій, систематизації ідентифікації, оцінювання і контролювання потенційних небезпечних чинників (фізичних, біологічних, хімічних) під час усіх етапів виробництва продукції. The article analyzes the need to implement a quality and safety management system for food and beverages, including the need to predict actions, systematize identification, assessment and control of potential dangerous factors (physical, biological, chemical) during all stages of product production.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; лікеро-горілчане виробництво; liquor-vodka production; НАССР; управління якістю; quality management; безпека продукції; product safety; напої; drinks