Використання програми MATHCAD для побудови явної схеми Ейлера - Кремньова, Марина Олександрівна; Гузенко, Світлана Володимирівна (My University, 2013)
Доповідь про використання програми MATHCAD для побудови явної схеми Ейлера. Report on the use of the program MATHCAD to build an explicit Euler scheme.
Keywords: програма MATHCAD; явна схема Ейлера; program MATHCAD; explicit Euler scheme; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.