Санація, реструктуризація, реорганізація як взаємопов’язані елементи антикризового менеджменту на підприємствах хорчової промисловості - Тур, Олеся Василівна (My University, 2011)
Стаття присвячена визначенню взаємозв’язку між санацією, реструктуризацією, реорганізацією, як елементів антикризового менеджменту на підприємствах харчової промисловості. Автором запропоновано теоретичні підходи до антикризового менеджменту, що дасть змогу господарюючим суб’єктам розробляти заходи подолання кризових явищ.
Keywords: реорганізація; банкрутство; фінансова криза; антикризові заходи; санація; реструктуризація; reorganization; bankruptcy; financial crisis; crisis management; sanitation; restructuring; кафедра економіки праці та менеджменту