Тур, Олеся Василівна2015-05-282015-05-282011Тур, О. В. Санація, реструктуризація, реорганізація як взаємопов’язані елементи антикризового менеджменту на підприємствах харчової промисловості / О. В. Тур // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2011. – № 41. – С. 197–201.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20864Стаття присвячена визначенню взаємозв’язку між санацією, реструктуризацією, реорганізацією, як елементів антикризового менеджменту на підприємствах харчової промисловості. Автором запропоновано теоретичні підходи до антикризового менеджменту, що дасть змогу господарюючим суб’єктам розробляти заходи подолання кризових явищ.otherреорганізаціябанкрутствофінансова кризаантикризовий менеджментантикризові заходисанаціяреструктуризаціяreorganizationbankruptcyfinancial crisiscrisis managementanti-crisis measuressanitationrestructuringкафедра економіки праці та менеджментуСанація, реструктуризація, реорганізація як взаємопов’язані елементи антикризового менеджменту на підприємствах хорчової промисловостіArticle