Ділова німецька мова для учнів старших класів економічного профілю: Geschäftskommunikation - Окопна, Яна Володимирівна (My University, 2011)
Посібник включає теоретичні положення, методичні рекомендації та навчальні матеріали для навчання ділової німецької мови учнів старших класів економічного профілю (німецька мова після англійської).Мета посібника - сформувати у старшокласників початковий рівень плюрилінгвальної професійно орієнтованої комунікативної компетенції володіння німецькою мовою як другою іноземною мовою після англійської.) Guide includes theoretical principles, guidelines and training materials for business German high school students of economics (German language after English). Purpose of benefits - form a senior elementary level plyurylinhvalnoyi professionally oriented communicative competence command of German as a second foreign language after English. )
Keywords: кафедра іноземних мов професійного спрямування