Ободович, Александр НиколаевичЧайка, А. И.Недбайло, Александр НиколаевичЛымарь, А. Ю.2015-02-112015-02-112011Дискретно-импульсный ввод энергии для интенсификации биотехнологических процессов в спиртовом и хлебопекарном производстве / А. Н. Ободович, А. И. Чайка, А. Н. Недбайло, А. Ю. Лымарь // Біотехнологія. - 2011. – Т. 4. – № 2. – С. 68 – 71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19421Вивчена можливість застосування дискретно-імпульсного вводу енергії в технології бродильного і хлібопекарського виробництва. Встановлено, що використання методу в технології виробництва спирту з крохмаловмісної сировини дозволить скоротити тривалість процесу від 72 до 40 годин, збільшити міцність бражки від 9,0 до 10,4 %.Изучена возможность применения дискретно-импульсного ввода энергии в технологии бродильного и хлебопекарного производства.otherбражкаmashдискретно-імпульсний ввод енергіїenter discrete pulse energyроторно-пульсаційний апаратrotary-pulsation deviceкафедра теплоенергетики та холодильної технікиДискретно-импульсный ввод энергии для интенсификации биотехнологических процессов в спиртовом и хлебопекарном производствахArticle