Перспективи використання амілолітичних ферментів у технології рисового хліба для хворих на целіакію - Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2017)
Розглянуто доцільність застосування в технології рисового хліба ферментів амілолітичної дії для покращення його якісних показників. Expediency is considered of using amylolytic ferments in the rise bread technology to improve its quality indicators.
Keywords: целіакія; рисовий хліб; глютен; ферменти; сeliac disease; rice bread; gluten; enzymes; кафедра готельно-ресторанної справи