Медвідь, Ірина МиколаївнаШидловська, Олена БроніславівнаДоценко, Віктор Федорович2018-01-302018-01-302017Медвідь, І. М. Перспективи використання амілолітичних ферментів у технології рисового хліба для хворих на целіакію / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів, 16-17 листопада 2017 р. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – С. 154.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26606Розглянуто доцільність застосування в технології рисового хліба ферментів амілолітичної дії для покращення його якісних показників. Expediency is considered of using amylolytic ferments in the rise bread technology to improve its quality indicators.uk-UKцеліакіярисовий хлібглютенферментисeliac diseaserice breadglutenenzymesкафедра готельно-ресторанної справиПерспективи використання амілолітичних ферментів у технології рисового хліба для хворих на целіакіюThesis