Удосконалення технології кисломолочного сиру, збагаченого насінням льону та цукатами з гарбуза - Гойко, Ірина Юріївна; Гарбуз, Ірина (My University, 2021)
Показано використання насіння льону та цукатів з гарбуза у технології ввиробництва сиру. The use of flax seeds and candied pumpkin in the technology of cheese production is shown.
Keywords: насіння; льон; гарбуз; цукати; сир; seeds; flax; candied fruit; pumpkin; cheese; кафедра технології оздоровчих продуктів