Гойко, Ірина ЮріївнаГарбуз, Ірина2021-04-252021-04-252021Гойко, І. Удосконалення технології кисломолочного сиру, збагаченого насінням льону та цукатами / І. Гойко, І. Гарбуз // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33610Показано використання насіння льону та цукатів з гарбуза у технології ввиробництва сиру. The use of flax seeds and candied pumpkin in the technology of cheese production is shown.otherнасінняльонгарбузцукатисирseedsflaxcandied fruitpumpkincheeseкафедра технології оздоровчих продуктівУдосконалення технології кисломолочного сиру, збагаченого насінням льону та цукатами з гарбузаThesis