Практикам варто знати про особливості тепло- й вологообміну в нерухомому шарі зерна завтовшки 31 см - Гапонюк, Ігор Іванович (My University, 2010)
У більшості зерносушарок іноземного виробництва товщина шару зерна 31 см, що майже на 30 % більше від вітчизняних сушарок. В статі виконано аналіз того, як відображаються особливості товщини шару зерна на ефективність сушіння . In the majority of the drying apparatuses of foreign production the thickness of the layer of grain is 31 cm that to 30% more than analogous indices of domestic drying apparatuses. In the article the analysis of the special features of the drying of the layer of grain of larger thickness is represented.
Keywords: зерно; зерносушарка; вологість; шахта; агент сушіння; продуктивність; теплоносії; теплота; grain; grain dryer; mine; agent of drying; productivity; heat-transfer agents; heat; кафедра технології зберігання і переробки зерна