Гапонюк, Ігор Іванович2012-06-222012-06-222010Гапонюк, І. І. Практикам варто знати про особливості тепло- й вологообміну в нерухомому шарі зерна завтовшки 31 см / І. І. Гапонюк // Зерно i хлiб. - 2010. - № 2 (58). – С. 34-36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1771У більшості зерносушарок іноземного виробництва товщина шару зерна 31 см, що майже на 30 % більше від вітчизняних сушарок. В статі виконано аналіз того, як відображаються особливості товщини шару зерна на ефективність сушіння . In the majority of the drying apparatuses of foreign production the thickness of the layer of grain is 31 cm that to 30% more than analogous indices of domestic drying apparatuses. In the article the analysis of the special features of the drying of the layer of grain of larger thickness is represented.uk-UKзернозерносушаркавологістьшахтаагент сушінняпродуктивністьтеплоносіїтеплотаgraingrain dryermineagent of dryingproductivityheat-transfer agentsheatкафедра технології зберігання і переробки зернаПрактикам варто знати про особливості тепло- й вологообміну в нерухомому шарі зерна завтовшки 31 см