Вдосконалення технології кавових напоїв як спосіб зменшення об’ємів кавових відходів - Іванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2021)
Збільшення частки споживання кавових напоїв на основі цикорію та зернової сировини дозволить зменшити загальні об’єми відходів кавової гущі. Сучасні кавові напої за органолептичними показниками можуть бути максимально наближені до натуральної кави. Відходи від виробництва кавових напоїв на основі зернової сировини є екологічно чистими та придатними до утилізації в сільсько-господарській галузі промисловості.
Keywords: кавові напої; відходи; зернова сировина; кафедра технології консервування; grain raw materials; waste