Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітей - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Карпенко, Петро Олександрович (My University, 2007)
Розроблено рецептури та технології виготовлення напівфабрикатів м'ясних кулінарних, зокрема битків і фрикадельок, збагачених харчовими речовинами, які підвищують резистентність організму людини, призначених для харчування дітей шкільного віку. A compounding and manufacturing technology culinary preparations of meat, including meatballs and meatballs, enriched with nutrients that increase the resistance of the human body, intended for feeding school children.
Keywords: збалансоване харчування; технологія; кулінарні напівфабрикати; дитячий організм; хімічний склад; balanced diet; technology; culinary preparations; child's body; chemical composition; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів