Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаПешук, Людмила ВасилівнаТопчій, Оксана АнатоліївнаКарпенко, Петро Олександрович2012-06-062012-06-062007Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітей / Ю. П. Крижова, Л. В. Пешук, О. А. Топчій, П. О. Карпенко // Харчова промисловість. – 2007. - № 5. - С. 40-42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1211Розроблено рецептури та технології виготовлення напівфабрикатів м'ясних кулінарних, зокрема битків і фрикадельок, збагачених харчовими речовинами, які підвищують резистентність організму людини, призначених для харчування дітей шкільного віку. A compounding and manufacturing technology culinary preparations of meat, including meatballs and meatballs, enriched with nutrients that increase the resistance of the human body, intended for feeding school children.uk-UKзбалансоване харчуваннятехнологіякулінарні напівфабрикатидитячий організмхімічний складbalanced diettechnologyculinary preparationschild's bodychemical compositionкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітейArticle