Вашека, Оксана МиколаївнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаКарпенко, Анна2014-07-082014-07-082014Карпенко, А. Оцінка якості масляної суміші, збагаченої рослинними мікронутрієнтами / Анна Карпенко, Оксана Вашека, Олександра Нєміріч // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 159-160.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15981За результатами експериментальних досліджень встановлено, що збагачення солоної масляної суміші порошком із паприки та подрібненим насінням білого кунжуту сприяє отриманню продукту із високими смаковими властивостями та покращеними показниками фізичної структури.uk-UKрослинні мікронутрієнтизбагаченнямасляна сумішplant micronutrientsenrichmentoil mixtureкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОцінка якості масляної суміші, збагаченої рослинними мікронутрієнтамиThesis