Про якість хліба з борошна, одержаного із суцільнозмеленого зерна - Дробот, Віра Іванівна; Федорова, Тетяна Олексіївна; Михонік, Лариса Анатоліївна (My University, 2006)
В статті наведено результати досліджень впливу способів приготування тіста на якість хліба з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці «Здоров’я».

The paper presents the study of the influence of methods of preparing dough for bread made whole-wheat flour "Health" .
Keywords: борошно з суцільнозмеленого зерна пшениці; пшенична клейковина; закваска-підкислювач; whole-wheat flour; wheat gluten; sour-acidulant; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів