Дробот, Віра ІванівнаФедорова, Тетяна ОлексіївнаМихонік, Лариса Анатоліївна2012-04-032012-04-032006Дробот В. І. Про якість хліба з борошна, одержаного із суцільнозмеленого зерна / В. І. Дробот, Т. О. Федорова, Л. А. Михонік // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2006. – № 11. – С. 4–5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/687В статті наведено результати досліджень впливу способів приготування тіста на якість хліба з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці «Здоров’я».The paper presents the study of the influence of methods of preparing dough for bread made whole-wheat flour "Health" .uk-UKборошно з суцільнозмеленого зерна пшениціпшенична клейковиназакваска-підкислювачwhole-wheat flourwheat glutensour-acidulantкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПро якість хліба з борошна, одержаного із суцільнозмеленого зерна