Світлик, Андрій МиколайовичПрохоров, Олександр Миколайович2014-11-102014-11-102014Світлик, А. М. Абсорбція діоксиду вуглецю у воді при снарядному русі в капілярі / А. М. Світлик, О. М. Прохоров // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 397.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18170При русі газорідинних фаз по капіляру вільна поверхня взаємодіючих фаз формується миттєво і дифузія має нестаціонарний характер. When moving the gas-liquid interface by capillary free surface interacting phases formed immediately and the diffusion is transient in nature.otherводакапілярвуглецьwatercarboncapillaryкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвАбсорбція діоксиду вуглецю у воді при снарядному русі в капіляріOther