Інтенсифікація технологічних процесів - Петриченко, Ігор Борисович; Резніченко, Юрій Миколайович (My University, 2013)
Розглянуто ефективні процеси одержання товарного продукту на основі глибокого вивчення фізичних, хімічних, фізико-хімічних та інших закономірностей перебігу процесів, вибору оптимальних умов їх промислової реалізації. Considered effective processes for the production of marketable products based on in-depth study of physical, chemical, physico-chemical and other regularities of processes, selection of the optimal conditions for their industrial application.
Keywords: інтенсифікація; удосконалення; підвищення ефективності; intensification; develop; enhance efficiency; кафедра технології цукру і підготовки води