Особливості формування структури посівів та структури сівозмін в умовах Житомирської області - Данкевич, Андрій Євгенович; Бовсуновський, А. М. (My University, 2011)
На основі групування орних земель за їх придатністю до вирощування тих чи інших культур встановлено, що структура сівозмін значною мірою залежить від виду і ступеня деградованості грунтового покриву та спеціалізації господарства

On the basis of a grouping of arable of grounds for them suitable for cultivation of those or other cultures is established, that the structure of crop rotations in considerably depends on a kind and degree of degradation of a soil cover and specialization of a facilities (economy)
Keywords: орні землі; сівозміни; деградованість грунтового покриву; arable land; crop rotation; soil degradation; кафедра економіки і права