Дорохович, Антонелла МиколаївнаДорохович, Вікторія Віталіївна2020-04-282020-04-282017Дорохович А. М. Цукри, цукрозамінники, підсолоджувачі / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович // Хлебный и кондитерский бизнес. – 2017. – № 6. – С.28-30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31017В статті проаналізовано основні фізико-хімічні та фізіологічні властивості цукрів (сахароза, глюкоза, фруктоза, мальтоза, лактоза, тагатоза, трегалоза) та цукрозамінників (сорбітол, ксилітол, манітол, мальтитол, лактитол, ізомальтитол, еритритол). The article analyzes the basic physicochemical and physiological properties of sugars (sucrose, glucose, fructose, maltose, lactose, tagatose, trehalose) and sugar substitutes (sorbitol, xylitol, mannitol, maltitol, lactitol, isomaltitol, erythritol).otherцукрицукрозамінникифізико-хімічні властивостіфізіологічні властивостікалорійністьтолерантністьsugarsugar substitutesphysicochemical propertiesphysiological propertiescaloriestoleranceкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЦукри, цукрозамінники, підсолоджувачі (Ч. 1)Article