Качковський, О. О.Грабовська, Олена ВячеславівнаШтангеєва, Надія ІванівнаДегтярьов, Леонід Сергійович2012-09-032012-09-032004Дослідження змін просторової та електронної будови крохмалю при гідролізі / О. О. Качковський, О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, Л. С. Дегтярьов // Наукові праці НУХТ. – 2004. – № 15. - С. 62-64.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2316За допомогою методів комп’ютерної хімії вивчено електронну будову фрагментів амілози та амілопектину з метою виявлення передумов утворення забарвлених речовин в процесі гідролізу крохмалю.Using the methods of computer chemistry studied electronic structure of amylose and amylopectin fragments to identify the conditions of formation of colored substances in the hydrolysis of starch.otherкрохмальstarchкомп’ютерна модельамілозаамілопектингідролізферментибарвні речовиниcomputer modelamyloseamylopectinhydrolysisenzymes useful substancesкафедра технології цукру і підготовки водиДослідження змін просторової та електронної будови крохмалю при гідролізіArticle