Дослідження змін просторової та електронної будови крохмалю при гідролізі - Качковський, О. О.; Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Дегтярьов, Леонід Сергійович (My University, 2004)
За допомогою методів комп’ютерної хімії вивчено електронну будову фрагментів амілози та амілопектину з метою виявлення передумов утворення забарвлених речовин в процесі гідролізу крохмалю.

Using the methods of computer chemistry studied electronic structure of amylose and amylopectin fragments to identify the conditions of formation of colored substances in the hydrolysis of starch.
Keywords: крохмаль; starch; комп’ютерна модель; амілоза; амілопектин; гідроліз; ферменти; барвні речовини; computer model; amylose; amylopectin; hydrolysis; enzymes useful substances; кафедра технології цукру і підготовки води