Особливості змін на підприємствах харчової промисловості в умовах трансформації економіки - Когут, Оксана Олександрівна; Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2020)
Розглядаються особливості змін на підприємствах харчової промисловості в умовах транформаційної економіки з урахуванням шести мегатрендів, що трансформують світ. Features of changes at the enterprises of the food industry in the conditions of transformational economy taking into account the six megatrends transforming the world are considered.
Keywords: зміни; трансформаційна економіка; шість економік майбутнього; changes; transformational economy; six economies of the future; кафедра економіки праці та менеджменту