Проблеми оцінювання при роботі з міні-групами - Ралко, Олександра Сергіївна (My University, 2014)
Для підготовки кваліфікованого спеціаліста в області менеджменту стає необхідним для навчальних закладів в умовах конкурентного середовища перейти від традиційної моделі викладання, яка передбачає наголос на вивчення теоретичного апарату управлінської науки до сучасної, яка дозволяла б використовувати отриманий теоретичних апарат в реальних ситуаціях, що в результаті дозволить підвищити конкурентоспроможність випускника цього напрямку при прийомі на роботу. To prepare qualified specialists in management is necessary for schools in a competitive environment to move from the traditional model of teaching, which includes an emphasis on the study of the theoretical apparatus to modern management science, which permits use this theoretical device in real situations that result will improve competitiveness of this trend in employment.
Keywords: менеджмент; навчальний заклад; конкурентоспроможність; кейс-метод; management; institution; competitiveness; case-method; кафедра економіки праці та менеджменту