Екструзійний картоплепродукт (Патент на винахід № 106160) - Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій Іванович (My University, 2014)
Екструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре, пшоняну крупу, яблучний порошок, сіль у певних співвідношеннях. Продукт повністю готовий до вживання. Extrusion product containing dried mashed potatoes, millet cereal, apple powder, salt in certain proportions. The product is completely ready for use.
Keywords: екструзійний картоплепродукт; экструзионный картофелепродукт; extruded potato product; сухе картопляне пюре; сухое картофельное пюре; powdered mashed potatoes; пшоняна крупа; пшонная крупа; millet gruel; яблучний порошок; яблочный порошок; apple powder; сіль; соль; salt; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра харчової хімії