Зарицька, МаргаритаШелест, ТетянаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2018-05-172018-05-172017Зарицька, М. Удосконалення технології сушених збагачувачів з каротиновмісної сировини. / М. Зарицька, Т. Шелест, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 283.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27450Дослідження показали, що з абрикосів, гарбуза та моркви можна отримати ряд поліфункціональних продуктів, які можна використовувати в різних галузях харчової промисловості в якості натуральних вітаміновмісних наповнювачів, які містять харчові волокна та β-каротин. Studies have shown that with apricots, pumpkin and carrots can be a number of multifunctional products that can be used in various fields of food industry as natural vitamins-containing fillings that contain dietary fiber and carotene.uk-UKморквагарбузабрикосисушіннякаротинсarrotspumpkinapricotsdrycaroteneкафедра технології консервуванняУдосконалення технології сушених збагачувачів з каротиновмісної сировиниOther