Удосконалення технології сушених збагачувачів з каротиновмісної сировини - Зарицька, Маргарита; Шелест, Тетяна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2017)
Дослідження показали, що з абрикосів, гарбуза та моркви можна отримати ряд поліфункціональних продуктів, які можна використовувати в різних галузях харчової промисловості в якості натуральних вітаміновмісних наповнювачів, які містять харчові волокна та β-каротин. Studies have shown that with apricots, pumpkin and carrots can be a number of multifunctional products that can be used in various fields of food industry as natural vitamins-containing fillings that contain dietary fiber and carotene.
Keywords: морква; гарбуз; абрикос; сушіння; каротин; сarrots; pumpkin; apricot; dry; carotene; кафедра технології консервування