Дулька, Ольга СтепанівнаШидловська, Олена БроніславівнаІщенко, Тетяна Іванівна2023-04-122023-04-122023Дулька, О. Використання АВС-аналізу для оптимізації меню у закладах ресторанного господарства / О. Дулька, О. Шидловська, Т. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 213.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40059Проведені дослідження щодо можливості оптимізації меню в закладах ресторанного господарства з застосуванням АВС-аналізу, які сприяють підвищенню рентабельності підприємств готельно-ресторанного бізнесу без залучення додаткових капітальних вкладень. Studies have been conducted on the possibility of menu optimization in restaurants using ABC analysis, which contribute to increasing the profitability of hotel and restaurant businesses without involving additional capital investments.otherАВС-аналізменюзаклади ресторанного господарстваABC analysismenurestaurantsкафедра готельно-ресторанної справиВикористання АВС-аналізу для оптимізації меню у закладах ресторанного господарстваThesis