Обща, Лариса ОлексіївнаКошова, Валентина Миколаївна2016-06-212016-06-212016Обща, Л. Виробництво безалкогольного напою на основі нетрадиційної сировини /Лариса Обща, Валентина Кошова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 228.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23673Сік бузини, який багатий на біологічно активні речовини і має цілющі властивості, може використовуватися як сировина для приготування безалкогольного напою в промисловості; Elderberry juice, which is rich in biologically active substances and has healing properties, can be used as raw material for making soft drink industry.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствабезалкогольні напоїнетрадиційна сировинабузинасік бузинияблучний сікsoft drinksalternative raw materialselderelderberry juiceapple juiceВиробництво безалкогольного напою на основі нетрадиційної сировиниOther