Прогнозування сценаріїв розвитку та аналітична оцінка показників вибухонебезпеки на підприємствах хлібопекарної галузі (Початок) - Гуць, Віктор Степанович; Фалес, Василь Михайлович; Хіврич, Олександр Васильович; Богданов, Єгор Серафімович; Володченкова, Наталія Валеріївна; Литвиненко, Анатолій Михайлович (My University, 2012)
Проаналізовано основні причини та види аварій на підприємствах хлібопекарної галузі. Виділено технологічні блоки для проведення оцінки вибухонебезпеки.

Analyzed the underlying causes and types of accidents at the baking industry. Technological blocks allocated for the assessment explosion.
Keywords: аварія; ПЛАС; вибухонебезпека; accident; PLAS; explosion; кафедра екології та екоменеджменту