Пилипчук, Дарія Василівна2021-09-232021-09-232021Пилипчук, Д. В. Проект технічного переоснащення бурякопереробного відділення ТОВ «Новомиргородський цукор» з метою покращення якості дифузійного соку : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дарія Василівна Пилипчук ; наук. керівник Наталія Альфредівна Гусятинська. – Київ, 2021. – 87 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35561otherдифузійний сікживильна водадифузійна установкамікроорганізмипінінняконденсатидеамонізаціякоагулянткафедра технології цукру і підготовки водиПроект технічного переоснащення бурякопереробного відділення ТОВ «Новомиргородський цукор» з метою покращення якості дифузійного сокуOther