Butter paste development witn red beet powder - Ivanov, Sergey; Rashevska, Tamara; Podkovko, Oksana (My University, 2013)
We have developed a butter paste with red beet powder. Ми розробили масляну пасту з порошком червоного столового буряка.
Keywords: butter paste; red beet powder; flax seed; масляна паста; порошок буряка червоного столового; насіння льону; масляная паста; порошок свеклы красной столовой; семена льна; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра експертизи харчових продуктів