Переробка жировмісних відходів з використанням Yarrowia lipolytics - Гречанюк, Н.; Волошина, Олена Семенівна (My University, 2014)
Описано оптимальні умови для процесу біоконверсії жирових відходів ліпазою дріжджів Y. lipolytica, що дає основу для подальшої розробки технології із застосуванням відходів масложирової промисловості в якості вторинних матеріальних ресурсів. We describe the optimal conditions for the bioconversion process waste fats lipase yeast Y. lipolytica, which provides a basis for further development of technology using waste oil industry as a secondary material resources.
Keywords: Yarrowia lipolytics; переробка жировмісних відходів; біоконверсія; processing fat-containing waste; bioconversion; кафедра біотехнології і мікробіології