Зуйко (Кулініч), Віра ІгорівнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаЦирульнікова, Віта Валентинівна2016-10-042016-10-042013Кулініч, В. І. Актуальність використання поліпшувачів у технології виробництва житньо - пшеничного хліба / В. І. Кулініч, Т. А. Сильчук, В. В. Цирульнікова // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 128-130.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24296На даний час є актуальним удосконалення прискореної технології виробництва житнього хліба з метою адаптації технологічного процесу до сучасних міні - пекарень на базі закладів ресторанного господарства, а також збагачення виробів новою сировиною для надання їм функціональних властивостей. Currently, the actual improvement is accelerated production technology of rye bread to adapt the process to the current mini - bakeries at the restaurant business establishments, as well as new products enrich the raw materials to make them functional properties.uk-UKкафедра готельно-ресторанної справитехнології виробництважитньо-пшеничний хлібполіпшувачіproduction technologyRye-wheat breadimproversАктуальність використання поліпшувачів у технології виробництва житньо - пшеничного хлібаOther