Методологічні підходи до розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, що формуються методом ко-екструзії - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна (My University, 2006)
Запропоновано методологічний підхід до розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів (печива та пряників з різноманітними начинками, цукерок із комбінованими корпусами), що формуються методом ко-екструзії.

Proposed methodological approach to the development of sustainable technologies combined confectionary products (biscuits and spice-cakes with various fillings, sweets with combined corps), formed by the method of co-extrusion.
Keywords: добавки; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; additives; системний аналіз; ко-екструзія; фактори якості; system analysis; co-extrusion; quality factors