Дорохович, Антонелла МиколаївнаОболкіна, Віра Іллівна2012-06-282012-06-282006https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1941Запропоновано методологічний підхід до розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів (печива та пряників з різноманітними начинками, цукерок із комбінованими корпусами), що формуються методом ко-екструзії.Proposed methodological approach to the development of sustainable technologies combined confectionary products (biscuits and spice-cakes with various fillings, sweets with combined corps), formed by the method of co-extrusion.uk-UKдобавкикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівadditivesсистемний аналізко-екструзіяфактори якостіsystem analysisco-extrusionquality factorsМетодологічні підходи до розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, що формуються методом ко-екструзії