Лікувальна фізична культура як складова навчального процесу студентів - Харченко, Віталій Геннадійович; Дубінська, Оксана Борисівна (My University, 2016)
В цій статті висвітлено актуальні питання методології, теорії та практики фізичної культури та спорту, оздоровчої культури, фізичної реабілітації. This article highlights current issues of methodology, theory and practice of physical culture and sports, health culture, physical rehabilitation.
Keywords: лікувальна фізкультура; профілактика захворювань; physiotherapy exercises; disease prevention; кафедра фізичного виховання