Суп-пюре із броколі з м’ясом перепелів «Вітамінчик» - Дітріх, Ірина Вікторівна; Ткачук, Марина Володимирівна (My University, 2016)
Розроблена технологія першої страви функціонального призначення для дітей віком від 3 до 7 років. Developed the first technology serves a functional purpose for children aged 3 to 7 years.
Keywords: харчування; nutrition; раціон; diet; дитяче харчування; baby food; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції