Використання пастеризації та елементів "активного пакування" на якість напівкопчених ковбасних виробів - Храпачов, Олег Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Тарахтій, Денис Юрійович (My University, 2022)
Описано вплив поглинача кисню на показники напівкопчених ковбас.

The effect of the oxygen absorber on the parameters of half-smoked sausages is described.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; ковбасні вироби; active packaging; pasteurization; sausage products; активне пакування; пастеризаці