Сімурова, Наталія ВячеславівнаКушнір, Анастасія Іванівна2014-11-192014-11-192014Сімурова, Н. В. Цукрозамінники в дієтичному харчуванні / Н. В. Сімурова, А. І. Кушнір // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 522.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18487Існує цілий ряд причин, з яких люди вимушені обмежувати споживання цукру, що викликає у багатьох певний дискомфорт. Зазначено, що перевищення фізіологічних норм вживання цукру в світі викликало збільшення кількості хворих на цукровий діабет, ожиріння та виникнення інших ендокринних патологій. There are a number of reasons why people are forced to limit the intake of sugar, which causes many discomfort. It is noted that the excess physiological norms of consumption of sugar in the world led to an increase in the number of patients diabetes, obesity and the emergence of other endocrine abnormalities.otherендокринні патологіїцукорцукрозамінникиendocrine pathologysugarsweetenersкафедра харчової хіміїЦукрозамінники в дієтичному харчуванніOther