Динамічний синтез закону переміщення клапана дозатора для рідких харчових продуктів - Горчакова, Ольга Миколаївна; Якимчук, Микола Володимирович (My University, 2019)
У статті розглянуто динамічний синтез закону переміщення клапана прецизійного дозатора з метою оптимізації точності дозування рідких харчових продуктів. In article are considered dynamic synthesis of the law of movement of the valve of the precision batcher for the purpose of optimization of accuracy of dispensing of liquid foodstuff.
Keywords: дозатор; закон руху; рідкі харчові продукти; batcher; law of movemen; liquid foodstuff; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки