Абрамова, Асьят Георгіївна2016-04-122016-04-122016Абрамова, А. Г. Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового покоління : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.01 «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів» / Абрамова Асьят Георгіївна. - К., 2016. - 23 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22852Дисертація присвячена удосконаленню технології бісквітів дієтично- функціонального призначення шляхом використання цукрозамінників нового покоління еритрітолу, мальтітолу, ізомальтітолу, що мають низьку калорійність і понижену глікемічність. The thesis is devoted to the improvement of technology-dietetic sponge cakes functionality through the use of sugar replacers new generation erytritol, maltitol, izomaltitol with low calorie and lowered glycemic.uk-UKкафедра готельно-ресторанної справибісквітмальтітолеритрітолsponge cakeerytritolmaltitolУдосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового поколінняThesis