Особливості дитячого харчування в контексті сьогодення - Баклан (Гаган), Інна Олександрівна; Точкова, Оксана Василівна; Бессараб, Олександр Семенович; Манк, Валерій Веніамінович (My University, 2013)
В роботі одержані реологічні криві яблучно-морквяно-сливового пюре з додаванням ксантану в широкому діапазоні концентрацій і температур. Обговорюються особливості реологічної поведінки таких складних дисперсних систем і запропонований найбільш оптимальний склад для дитячого харчування на основі отриманих даних. In this paper, the rheological curves obtained Carrot-apple-plum sauce with the addition of xanthan in a wide range of concentrations and temperatures. The features of rheological behavior of complex disperse systems and proposed the optimal composition for infant formula based on the data.
Keywords: ксантан; сила напруги; концентрація; колова швидкість; xanthan; power voltage; concentration; circular velocity; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології консервування