Баклан (Гаган), Інна ОлександрівнаТочкова, Оксана ВасилівнаБессараб, Олександр СеменовичМанк, Валерій Веніамінович2013-04-242013-04-242013Особливості дитячого харчування в контексті сьогодення / І. О. Гаган, О. В. Точкова, О. С. Бессараб, В. В. Манк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15 - 16 квітня 2013 р. – К. : НУХТ. - С. 245-246.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7651В роботі одержані реологічні криві яблучно-морквяно-сливового пюре з додаванням ксантану в широкому діапазоні концентрацій і температур. Обговорюються особливості реологічної поведінки таких складних дисперсних систем і запропонований найбільш оптимальний склад для дитячого харчування на основі отриманих даних. In this paper, the rheological curves obtained Carrot-apple-plum sauce with the addition of xanthan in a wide range of concentrations and temperatures. The features of rheological behavior of complex disperse systems and proposed the optimal composition for infant formula based on the data.otherксантансила напругиконцентраціяколова швидкістьxanthanpower voltageconcentrationcircular velocityкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології консервуванняОсобливості дитячого харчування в контексті сьогоденняThesis